Ofte stillede spørgsmål om kropsterapi (FAQ)

Hvad er kropsterapi?

Kort fortalt er kropsterapi behandling af det hele menneske - både krop og sind - gennem blandt andet helkropsmassage, zoneterapi og samtale.

Fokus for behandlingen afhænger af, hvor dine problemstillinger er størst. Så døjer du primært med smerter, vil jeg tage en anden vinkel, end hvis det er fx stress, der plager dig.

Hvor lang tid varer en behandling?

De fleste har en session på 60 minutter, inklusiv omklædning og eventuel samtale før og efter. Den første gang har du dog mulighed for at booke en tid på 75 minutter til samme pris, så vi har bedre tid til at lære hinanden at kende.

Det er også muligt at booke sessioner på 90 minutter, hvilket jeg anbefaler i tilfælde, hvor vi enten skal have en længere samtale, og/eller hvor du har et større behov for at opnå ro.

Hvad skal jeg have på under behandlingen?

Som udgangspunkt har du blot undertøj på, med mindre du føler dig tryggere med mere tøj på. Jeg sørger for lagen og tæppe.

Hvor ofte bør jeg modtage behandling?

Det er selvfølgelig individuelt, men jeg anbefaler, at du til en start kommer cirka hveranden uge, så vi kan arbejde os dybere ned i dine problemstillinger. Senere hen vil det give mening med et større interval imellem sessionerne.

Er kropsterapi smertefrit?

Behandlingen skal ikke gøre ondt, men du må godt føle ubehag i processen - ud fra, hvor dine grænser går dén dag, med dén slags påvirkning.

Hvordan forbereder jeg mig til en behandling?

Du er lige nu i gang med at forberede dig. 😊 Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig. Se kontaktinformation hér.

Hvad er forskellen mellem kropsterapi og almindelig massage?

Med kropsterapi går vi som oftest dybere ned i problemstillingerne end ved massage, og hele kroppen er i centrum på en anden måde, end du er vant til fra almindelig sportsmassage, der zoomer helt ind på de enkelte detaljer.

Jeg er personligt begejstret for kropsterapi, da det både er et helt andet empatisk nærvær, og at vi behandler ubalancer bredere og samtidig detaljeret. Fx vil ondt i ryggen oftest skulle behandles ikke blot på ryggen, men også baller, ben og skuldre vil (bl.a.) kræve behandling for en dybere og mere varig effekt. Det vil ofte også give mening at tage en snak om følelsesmæssige aspekter og livsstil, hvis det er noget, du ønsker.

Hvad er forskellen på Totum, Body SDS og Manuvision?

Alle tre retninger er etablerede, gode former for kropsterapi. Kort sagt ville jeg personligt vælge en kropsterapeut, som jeg er tryg ved, fremfor én med en specifik retning indenfor kropsterapi.

Jeg vil vide mere!

Dejligt, at du er nysgerrig på mere! Jeg har skrevet mere om kropsterapi hér, og du kan læse mere om mig og min baggrund hér.Du kan også læse, hvordan jeg som udgangspunkt behandler smerter og stress, uro og angst.

Du er også mere end velkommen til at kontakte mig på marie@krop-mulig.dk eller telefon 91 707478, hvis du vil høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig!